Článek Gastronomický exkurz

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Gastronomický exkurz

25. 01. 2013 - 11:11

pišta a janka: Pivo riedia mliekom?! Tak to sme sa zasmiali Uplne vidime ten Dejvov xsicht, ako na to neveriacky pozera a Nadu ako ho chyti nenapadne za ruku a slusne sa opyta, ze "ako vznikol tento obycaj" ? Jaj decka, mate moc krasny blog, vyborne sa to cita, super reading relax Sme moc stastni, ze sa mate super a ze vsetko je super Drzime vam palce a prajem vela vela sily, energie, zdravia a stastia do Hwange Posielame velky kiss and hug

P+J

PS: Na tu adresu "Bulawayo road, stand 1784" normalne chodi posta? Prisla by posta aj z CR? Mate otestovane?

01. 02. 2013 - 12:01

zimbabwe: Ahoj, díky moc za všechna přání i za pochvalu, zdravíme do Prahy Na tu adresu by pošta přijít normálně měla, otestovaná je. Akorát se samozřejmě nabízí otázka, jak dlouho doručení potrvá, počítal bych nejméně měsíc.

A k pivu Chibuku - ono nejde o klasické pivo, na jaké jsme zvyklí z domova. Jde o zakalený fermentovaný nápoj z kukuřice s vysokým obsahem kvasnic. Jak kvasnice pracují, postupně se mění chuť a zvyšuje se obsah alkoholu. Nejlepší byl cca dva až tři dny po zakoupení, chutnal jako výborné české kvasničáky z těch nejlepších pivovarů. Ale poslední dvě deci z dvoulitrového soudku jsme už museli vylít, protože pivo začalo kysnout a bylo opravdu silné.

---
zimbabwe.pise.cz